relive the 90's:
de meest complete muzikale
90's beleving in de noordkop

Update: We zijn uitverkocht!


Relive Events organiseert in samenwerking met Studio62 het jaren 90 feest Relive The 90’s. De perfecte ‘trip down memory lane’. Door de sfeer terug te laten komen in alle aspecten van het evenement willen we een complete beleving neerzetten. Top-acts, volledige aankleding van de lokatie in jaren 90 stijl, visuals en video’s uit die tijd en gecombineerd met een (vrijwillige) dress-code zorgen al deze elementen voor de beste jaren 90 avond!
DATUM:
Zaterdag
5 november
tijd:
21:00u tot 04:00u
locatie
studio 62
willemsoord 62
1781 AS
den helder
dresscode
Het is natuurlijk top als iedereen in een echte 90's outfit komt feesten!

De dresscode is niet verplicht.
x
Dune is opgericht in 1994. Met hun herkenbare Dune geluid van een mix van Techno, Rave, Happy Hardcore en Early Hardcore wisten zij een zeer groot publiek aan te spreken. Deze Duitse DJ en producer is een echte pionier in de alsmaar groeiende dance muziek stroming. Vanaf de oprichting begonnen ze vrijwel direct wereldwijd door te breken met diverse gouden en platinum platen. Bekende hits van Dune zijn Hardcore Vibes, I Can't Stop Raving, Million Miles from Home, Rainbow to the Stars, Hand in Hand en natuurlijk de klapper Are You Ready To Fly.

Tegenwoordig draait Dj Dune op de grootste festivals als Tomorrowland, DefQon.1, Mayday, Nature One en nog veel en veel meer over de hele wereld om zijn unieke sound te laten horen. Van Amerika tot Sydney, van Amsterdam tot Berlijn, overal gaat het publiek compleet uit zijn dak door zijn energieke en spetterende optredens.

We zijn trots dat we deze held in Den Helder mogen ontvangen. Voor Relive The 90's draait hij natuurlijk zijn grootste hits. Wij kunnen ieder geval niet wachten tot het zo ver is!
Terug naar overzicht
x
Naast het draaien met audio (dj) is Dennis Verheugd ook gespecialiseerd als DVD-DJ. Waar hij als DJ mixt met usb’s, draait Dennis als DVD-DJ met videoclips. Het publiek krijgt de muziek te horen, en ziet tegelijkertijd direct de bijbehorende videoclip. Deze videoclips geven direct een extra stuk entertainment voor het publiek. Hij beschikt inmiddels over duizenden videoclips en is resident dvd-dj op feesten als : Crazy 90’s (AFAS Stadion, Alkmaar), Club40 (HAL 25, Alkmaar) en The Legends (Hardersplaza, Harderwijk).

Dennis is al meer dan 10 jaar actief als voice-over en heeft diverse radio/tv commercials ingesproken (538 Powermix cd, Radio 10 Gold Top 4000, Toppop dvd’s etc.). Momenteel is hij elke werkdag te horen van 10:00 tot 13:00 uur voor Radio 10.
Terug naar overzicht
x
King Bee was een Nederlandse dance-act die eind jaren '80 en begin jaren '90 van de 20e eeuw internationaal bekend was met hun dance-nummers met sterke invloed vanuit de hiphop. King Bee bestond uit DJ Allstar Fresh en producer B.C. Boy. Rapper was MC Pryme  (pseudoniem van Armand Corneille). King Bee werd in 1989 opgericht in Amsterdam. De groep scoorde in 1990 twee top-10 hits in Nederland met Back By Dope Demand en Must Bee The Music.In dat jaar mocht King Bee optreden in het voorprogramma van Madonna. Voor Relive The 90's zullen zij LIVE hun beste nummers ten gehoren brengen.
Terug naar overzicht

DJ DUNE

[DE] Hardcore Vibes

dj devious

DENNIS VERHEUGD - RADIO 10

king bee

- Back by dope demand -

feest dj jordy

lorenzo

dave jansen

mc c-baz

Voorverkoop

UITVERKOCHT!

ONLINE TICKETS

UITVERKOCHT!

WINKELVERKOOP

UITVERKOCHT!

Follow us at:

facebook

Relive The 90's is supported by: